LATEST ARTICLES

Виолета: Мислам време е да го укинете образованието

Министерката за образование и наука Мила Царовска ја претстави новата концепција за основно образование, со која повеќе предмети се интегрираат...

Драгослав денес беше најсреќното дете на светот – после сите тешкотии и маки му...

Сторијата за деветгодишен Драгослав кој живее во непристапни планински области, дваесетина километри од центарот на селото Кусиќ крена многумина на...